torsdag 20. oktober 2016
Valnøtt–Juglans Regia–oppdatering
Vannbad i vasken. Valnøttene skylles, skrubbes og legges til tørk. Ikke for varmt. 35 grader er visst ganske passelig. – Vi lot nøttene stå noen dager i apparatet.
Etter at nøttene var ferdig tørket bør de oppbevares kjølig, men de er så gode at det neppe blir noe problem å spise dem opp mens de er ganske ferske og fine!
Fem fulle brett i tørkeapparatet, pluss noen til. – Vi krysser fingrene for minst like god nøtteavling neste år!
ko
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Nå, noen måneder senere, må jeg få kommentere at det ble deilige valnøtter! Og godt de er like gode ennå, de få som er igjen!
SvarSlettVi håper absolutt på god nøttehøst dette året også - og at alle småtrærne vi har plantet vokser godt så vi får mer nøtter å dele ut med tida! :-)
ko