torsdag 12. november 2009

Hagen vår 2010

Bedre føre var enn etter snar! Halvannen måned før et nytt hageår begynner, har jeg gjort klar bloggen som jeg skal blogge fra hagen på beste kalenderår! Jeg gleder meg allerede! Til å se de første krokusene, som står i knopp i januar om vinteren blir mild - til cyclamenene, som trosser frost og kulde og står med sine lysende rosa "skjørt" og fanger blikket sjøl om de bare er ti centimeter høye! Om man ikke er så stor kan det lønne seg å slå til mens alle de andre ligger og sover! ;-)
Og deretter kommer de som perler på ei snor: Orientjuleroser, snøklokker - og så baller det bare på seg! Det er som et under hver eneste vår! Og mens det er kaldt går det så seint så seint - og noen ganger griper jeg meg i å ønske at det kunne gått like seint hele sesongen - så man virkelig kunne få tid til å nyte hver enkelt liten skjønnhet, men med økende daglengde og temperatur går det fortere og fortere, og når man kommer utpå ettersommeren ønsker man bare å kunne sette ned farten!

De er fantastiske disse vekslingene vi har gjennom året, sjøl om jeg vel neppe avslører noen hemmelighet ved å si at jeg velger meg våren og sommeren jeg! ;-)

Velkommen til å følge med! Her skal det nok bli både tekst og bilder etterhvert!
Hilsen Knut Olav

2 kommentarer:

 1. Hei Knut Olav
  Glede meg te mange kjekke innlegg her i denne bloggen!
  Frank

  SvarSlett
 2. Fint! Jeg gleder meg til å blogge! ;-)
  Knut Olav

  SvarSlett