torsdag 31. desember 2009

Nytt år – nye muligheter!

2008-06-12 (4) Header, 890 pxDa var hagebloggen min for 2009 avslutta – og jeg flytter hageblogginga over hit. Nytt år – ny blogg!

Jeg synes det holde med et hageår i en blogg – 72 blogginnlegg fra 2009 ble det jamme – det er slett ikke så verst! Akkurat som i 2009 sitter jeg og tenker at det nok blir mest blogging sommerstid – når det er mest som skjer i hagen, men det er rart med det – når sommeren kommer og “alt” skjer i hagen – det er ikke akkurat da man har mest lyst til å sette seg å blogge! Da vil man bare være ute der det skjer!

La oss håpe det skjer mye i hagene våre i 2010! Og så vil jeg oppfordre alle til å dele stauder og stiklinger. Delt glede er dobbel glede – og stauder som vokser og trives har godt av å deles. – Så har man også en “forsikring” dersom planten av en eller annen grunn takker for seg! Har man delt den ut til andre – da får man gjerne ei ny lita tuste tilbake dersom man spør om det!

Hagen vår er full. Egentlig. Joda, jeg kan grave opp og lage noen nye bed, men med en baby som for to dager siden var tre måneder, har jeg vel innsett at jeg heller burde bygge hagen litt ned de neste åra enn å utvide… Likevel sitter jeg med en stor kasse full av frøposer fra Impecta i Sverige og Thompson & Morgan i England. – Jadda, man lar seg friste over evne – det har skjedd før – og vil helt sikkert skje igjen.

Men én ting er sikkert! NÅ ER DET (straks) VÅR!

Ha et fantastisk (hage)år!
Hilsen Knut Olav

4 kommentarer:

 1. Takk i like måte! Jeg gleder meg til å fölge med på hva som skjer i hagen din i 2010 også. Og selv om du ikke lager noen nye bed, så vil det jo skje massevis allikevel.....det vil spire, gro, blomstre og vokse på både höyden og bredden....det vil iallefall jeg kalle at det skjer masse:-) Godt Nytt År til deg og dine!

  SvarSlett
 2. Hehe, mye av det som skjer - og som jeg kommer til å blogge om, blir helt sikkert reprise fra i fjor - men forhåpentligvis blir det noen overraskelser også! ;-)
  Godt nyttår Nora!

  SvarSlett
 3. Godt nytt år til deg og dine.
  Skal bli spanande å sjå kva som skjer i hagen din i år også:)
  H

  SvarSlett
 4. Håper snøen snart har forsvunnet hos dere, så du får begynt å grave i jorda .-). Gleder meg til å følge hagen deres i år også. Vår hage ligger godt pakket inn av MYE snø enda.

  Torunn :-)

  SvarSlett