søndag 2. mai 2010

Litt reklame for et lite dansk frøfirma

For ei ukes tid siden fikk jeg en meget hyggelig e-mail fra en dansk dame som presenterte seg som Tine Albinus, og fortalte at hun drev et lite firma som heter “Albinus frø”.
Hun hadde vært på nettet og lett etter bilder av gyldenlakk, og funnet et par bilder på hagebloggen min (fra i fjor) som hun gjerne ville bruke! – Jeg syntes det var veldig hyggelig – og enda hyggeligere at hun også foreslo at hun kunne sende meg en del frø fra hennes sortiment som betaling for bildene!

2010-05-02 Ying-yang-bønner (2)

Her er “Ying yang-bønnene” som er et av frøene jeg gjerne ville prøve. Utrolig dekorative, men skal visstnok være okei mat også! Vi får se på ettersommeren om vi har hjerte til å spise dem! Klikk på bildet (som for ordens skyld er mitt eget bilde av Tines frø) om du vil besøke Tine Albinus lille frøfirma! Hyggelig dame, hyggelige e-mail – og rask levering fra Danmark til Norge! Mine anbefalinger er herved gitt!

Knut Olav

1 kommentar:

  1. Vad kul för dig att bli så uppmärksammad. Yingyangbönorna var ju jättesöta och jag äter gärna bönor så är smaken ok så der dom ju fina ut i en sallad också.
    Ser du har riktigt gott tag i sådd, jag har förstått att ända räddningen för mig blir plantlys, nästa år..

    SvarSlett