mandag 17. mai 2010

Rabarbrakake

Det er på tide å lage rabarbrakake!

20081705Rabarbrakake3_thumb
Alle som har rabarbra i hagen: Nå er det bare å sette i gang å bruke den! Klikk på bildet og les oppskriften til rabarbrakaka! Veldig enkel å lage, ikke spesielt sunn – men et par ganger i året, når rabarbraen er på sitt flotteste – MÅ vi bare fram med sukkeret – og lage noe godt av de flotte, spenstige stilkene!

I dag er det 17. mai, og jeg har laget ei lita kake, dvs. halv oppskrift, og til det trenger du bare 1/2 kg rabarbra, et egg, et par deciliter sukker, en skvett melk, litt mel, bakepulver og vanilje(sukker). – Men altså, se oppskriften…

Serveres lunket eller kald, med krem eller vaniljeis – og en god, sterk kopp kaffe!

Lykke til – og kos deg!
Knut Olav

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar